• Applicaties

    Of het nu gaat om het oplossen van een automatiseringsprobleem of het realiseren van een innovatief concept, Motion Pixels is uw ideale partner. Wij bouwen de meest uiteenlopende webapplicaties geheel op maat.

Motion Pixels bouwt webapplicaties

Wij bouwen de meest uiteenlopende webapplicaties. Van boekings-/afspraken systemen tot geavanceerde community portals. Indien nodig, gekoppeld aan de bestaande infrastructuur van de klant. Een groot voordeel van een webapplicatie is dat deze niet platform gebonden is en opent in elke web browser. Tevredenheid gegarandeerd. Ook een efficiëntieslag maken of een online concept ontwikkelen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

webapplicaties

PHP ontwikkeling. Web only

Alle webapplicaties worden in de basis geprogrammeerd in ontwikkelomgeving PHP. PHP leent zich perfect voor flexibiliteit op het internet en werkt goed samen met databases (MYSQL). Door gebruik te maken van versiebeheer houden we het overzicht en worden veranderingen automatisch gedocumenteerd. Via onze online test-omgeving houden we u perfect op de hoogte van de voortgang.

php ontwikkleing

Advies

Bij Motion Pixels zijn we gek op goede ideeën en nieuwe concepten. Wij helpen onze klanten dan ook graag bij de vertaalslag naar het web. Dit lijkt vaak makkelijker dan het is. De juiste focus is essentieel. Afgelopen jaren zijn we betrokken geweest bij een aantal mooie projecten. Hieronder ziet u verschillende voorbeelden voorbij komen. Bekijk meer van ons werk.

advies