• SEO Consultancy

    Een website die goed vindbaar is voor uw doelgroep moet voldoen aan bepaalde eisen. Hoog ranken op interessante zoektermen heeft o.a. te maken met 2 on-site peilers; namelijk content en techniek. Motion Pixels ondersteunt met SEO consultancy ter verbetering van uw huidige website, of voordat uw nieuwe website wordt gebouwd.

Motion Pixels helpt met SEO Consultancy

Het begint vaak al voordat we starten met designen en bouwen van een website of webshop. Er moet een goede basis gelegd worden om online succesvol te worden. En natuurlijk ook bestaande websites kunnen profiteren van een gericht SEO-plan. Essentieel hierbij is dat u weet wie uw doelgroep is. Wat is uw missie en wat maakt de onderneming speciaal? Op welke vragen wil uw doelgroep antwoord krijgen en waar zoeken ze naar? Vanaf daar pakt Motion Pixels het verder op.

seo consultancy
relevantie content

Relevantie van content

Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek legt de kansen binnen uw branche bloot. Door in te spelen op relevante (long tail) termen zorgt u voor optimalisatie van uw organische vindbaarheid in Google. De gekozen zoekwoorden kunnen vervolgens geïmplementeerd worden op essentiële plaatsen en pagina’s binnen uw website. U krijgt hier duidelijke instructies voor, of wij kunnen het compleet voor u verwerken.

Relevante content is belangrijker dan ooit, daarnaast is het belangrijk dat de content goed gestructureerd is. Informatiearchitectuur en de mate van intern linken dragen bij aan een hogere positie binnen Google.

Technische optimalisatie

Niet alleen content is van essentieel belang, ook technische optimalisatie van uw website is belangrijker dan ooit nu gebruikerservaring en optimalisatie steeds vaker samenvallen. Wij zorgen voor een CMS dat is toegesneden op het belang van vindbare content en een sitestructuur die zoekmachine optimalisatie verbeterd. Verder dragen aspecten als leesbare URl’s, redirects, laadtijd, paginatitel en meta description bij aan een hogere positie. Lees hier meer over de techniek bij Motion Pixels.

technische optimalisatie