• Websites en shops

    Als creatief internetbureau maakt Motion Pixels de meest uiteenlopende websites en webshops. Onze stijl: formidabele designs gecombineerd met een goed staaltje techniek. Wij verliezen daarbij nooit de mobiele bezoeker uit het oog.

Website laten maken

Wij ontwikkelen websites en shops geheel op maat. Altijd door middel van responsive webdesign, zodat deze goed zichtbaar zijn op mobiel en tablet. En altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Onze werkervaring is zeer divers. Van ZZP'er tot MKB, van overheids-instelling tot starter. Voor voorbeelden, kijk eens naar ons beste werk tot nu toe.

website laten maken
webapplicatie bouwen

Gebruik van een CMS

Een goede technische basis is essentieel voor online succes. Er komt heel wat bij kijken bij het creëren en onderhouden van een goede website. Met onze open-source Content Management Systemen beheert u eenvoudig zelf de website. Voor de meeste websites werken wij met Joomla. Zeer gebruikersvriendelijk en één van de grootsen op het web. Na jarenlange ervaring durven wij onszelf dan ook wel Joomla experts te noemen.

Webshops

E-commerce is een vak apart. Één ding is duidelijk: er moet conversie gegenereerd worden. Onze ervaring in verschillende branches kan erg waardevol zijn bij de bouw van uw webshop.Motion Pixels werkt met het Magento CMS, een droom voor iedere e-tailer. We hebben daarbij ook veel ervaring met het koppelen van boekhoud- en administratieve software. Lees meer over een Magento webshop. Voor de kleinere shops hebben wij overigens ook een mooie WordPress shop oplossing beschikbaar.

werkwijze

Werkwijze

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. En dat geldt ook voor de aanpak van ‘zero to website’. Motion Pixels werkt echter met 6 stappen die het overzichtelijk maken. Om de boel te stroomlijnen werken we met een interne designbriefing, gezamenlijke planning en een project-tool voor de klant. Een praktische insteek en een leuke en communicatieve samenwerking moeten de werkwijze nog verder versterken.
Lees meer over onze webdesign werkwijze.

Motion Pixels
van Wulfenlaan 6B
1251 CW LAREN NH
T: 035 - 656 54 66
E: info@motionpixels.nl