• Techniek

    Altijd de laatste technieken paraat. Open source innovaties en responsive webdesign. Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Laatste technieken

Technieken achter websites veranderen snel, heel snel. Het is voor Motion Pixels dan ook belangrijk om up-to-date te blijven. Onze web-ontwikkelaars zijn geschoold in HTML5 en CSS3 en leren constant bij. We werken met een gestructureerd proces voor de opbouw van uw site. Een goede technische basis is dan ook essentieel voor uw resultaten in de zoekmachines. Een belangrijke factor is bijvoorbeeld de snelheid waarmee een pagina laadt. Wanneer u bij ons een site laat bouwen weet u zeker dat dit goed zit.

digital design

Content Management Systemen

Motion Pixels werkt uitsluitend met open source Content Management Systemen (CMS’en). We profiteren hiermee van de kennis van miljoenen gebruikers wereldwijd. U kunt dus altijd rekenen op de laatste techniek en innovatie. De CMS’en die we gebruiken zijn de volgende: Joomla, WordPress en Magento. Na oplevering van de website kunt u via het CMS zelf de pagina’s beheren. Ook zonder technische kennis.

Responsive web

Bezoekers stellen steeds meer eisen stellen op het gebied van mobiel. De tijd van eindeloos scrollen op een smartphone of tablet is voorbij. Door uw site responsive te programmeren schakelen apparaten automatisch over naar de best mogelijke weergave. Wij zorgen ervoor dat uw site er in elke browser goed uitziet. Zonder uitzondering en zoals u het heeft bedoeld. Het grootste voordeel hiervan is dat functies die voorheen onvindbaar waren, nu wel gevonden worden. Kortom: door responsive design krijgt uw bezoeker altijd de best mogelijke ervaring voorgeschoteld. Een aparte mobiele site is daarmee ook niet langer gewenst.