Kleur op School

Kinderen leren fietsen zonder wieltjes, tot tien tellen, zwemmen, vriendjes en ruzie maken en nog veel meer. Maar kinderen ontwikkelen zich niet alleen motorisch, cognitief en sociaal-emotioneel, zij vormen ook hun eigen ‘kijk op de wereld’, hun eigen levensbeschouwing.

Wat is mooier dan het delen van die ontwikkeling met je klasgenoten tijdens acht basisschooljaren, waarin je eigen identiteit en persoonlijkheid tot bloei gaat komen?

Kleur op school laat kinderen op open wijze samen betekenissen ontdekken en praten over hoe zij in het leven staan. In een rijke leeromgeving met aandacht voor filosoferen, omgaan met elkaar en de wereld om je heen. Een prettige manier om de levensbeschouwelijke ontwikkeling van kinderen in het basisonderwijs te stimuleren.

Voor Kleur op School heeft Motion Pixels een compleet Learning Management System (LMS), een zogenaamd eLearning systeem, gebouwd. Compleet met toegangscontrole en het verzorgen van de content. Tevens kunnen op de website, op het publiekelijk toegankelijk gedeelte, proefnummers en proefabonnementen worden aangevraagd. Al met al een super geavanceerde website voor een hele mooie prijs!


Werkzaamheden

  • Zoekwoordenonderzoek
  • Responsive webdesign
  • Grafisch design voor alle gebruikte beelden
  • Komplete portfolio alle kinderboeken in alle talen
  • SEO
Bezoek de website