Met trots presenteren wij hierbij de nieuwe website van OBS de Ploeg. De website is geheel in de stijl en kleuren van onze basisschool. Tevens heeft de site een verbeterde navigatie gekregen.

Op de website van OBS de Ploeg staat niet alleen de reguliere informatie over de school, maar ook de webpagina’s en weblogs van de groepen, fotoalbums met foto’s van de activiteiten van de school, documenten als inschrijfformulieren en de schoolgids, en informatiepagina’s van de oudervereniging en de medezeggenschapsraad. Tevens is er de mogelijkheid contact op te nemen met de school via een contactformulier.

Het website team van OBS de Ploeg bestaat uit een aantal leraren en ouders. Het bedrijf Motion Pixels Internet Technology te Laren met als eigenaar Robert Klaassens, vader van Julian & Björn, heeft de site geheel kosteloos gebouwd ! De website van OBS de Ploeg zal in de nabije toekomst verder uitgebreid worden om relevante informatie voor leerlingen, ouders en medewerkers toegankelijker te maken.

Motion Pixels
van Wulfenlaan 6B
1251 CW LAREN NH
T: 035 - 656 54 66
E: info@motionpixels.nl